Blog

#MoodleParty want Moodle bestaat 15 jaar!

20 augustus 2017

15jaar.jpgVandaag is het de verjaardag van Moodle, want 15 jaar geleden werd versie 1.0 gelanceerd. Sinds die tijd zijn er vele versies verschenen met steeds weer nieuwe en verbeterde functies om online te leren en is de wereldwijde community flink gegroeid.

Martin Dougiamas, de oprichter van Moodle, heeft een videoboodschap opgenomen waarin hij terugkijkt op 15 jaar Moodle en de succes van de laatste jaren met o.a. MoodleCloud en Moodle Mobile. Ook kijkt haar vooruit naar aantal nieuwe ontwikkelingen.

Gefeliciteerd Moodle!!

Tags

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Om te controleren of jij een mens bent, maak de onderstaande rekensom. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.