Blog

Voorjaarsseminar en ledenvergadering van Ned-Moove op 8 maart 2017

19 januari 2017

De Ned-Moove heeft van de week een nieuwsbrief verstuurd  met de uitnodiging voor de ledenvergadering en het voorjaarsseminar op 8 maart 2017. Deze bijeenkomst wordt van 16.00 tot 19.30 gehouden bij PLUS Retail in Utrecht (en bekende locatie van ons, aangezien zij een klant zijn van ons). Wil je alleen het voorjaarsseminar bijwonen, dan mag je vanaf 18.00 uur aanschuiven.

Belangrijkste onderwerp voor de ledenvergadering is de bestuursverkiezing. Er worden drie nieuwe bestuursleden gezocht en als je interesse hebt of meer informatie wil, dan moet je op dit forum je vraag of interesse kenbaar maken.

Op het voorjaarsseminar worden we in het wereld van Moodle Mobile en de mogelijkheden van video in Moodle meegenomen. Aanmelden voor dit seminar kan hier.

Graag tot 8 maart!!

PLUS-Retail-gebouw.jpg

Tags

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Om te controleren of jij een mens bent, maak de onderstaande rekensom. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.