Skip to content

Moodlemoot 2012 in Amsterdam #mootnl12

mei 11, 2012Woensdag 30 mei van 13.00 tot 19.30 uur stond natuurlijk al in je agenda, en nu weet je ook waar je een goed programma kunt volgen over Moodle. Hotel en Conferentie centrum Casa 400 in Amsterdam is de laatste woensdag in mei de plaats waar je Moodle hart sneller gaat kloppen.

Casa 400 is goed te bereiken als je met het openbaar vervoer komt. Het is een paar minuten van het Amstelstation. Kom je met de auto, dan moet je wel rekening houden met parkeerkosten (max € 10,- indien geparkeerd bij Casa 400).

Het adres is: Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam (zie ook de routebeschrijving)

Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel, want het aantal inschrijvingen zit al op 55.

Over de auteur

Arnout Vree werkt sinds 2004 met Moodle en heeft zijn roots in het onderwijs. Hij is mede-oprichter en directeur van Avetica, geeft regelmatig trainingen en presentaties over Moodle en is voorzitter van de Ned-Moove. Arnout schrijft over de mogelijkheden van Moodle en ontwikkelingen op het gebied van ICT en leren. Soms met een kritische blik, maar altijd met de bedoeling dat online leren nog beter en leuk kan met het krachtige leerplatform Moodle. Volg hem op twitter via @ArnoutVree of op Google Plus.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Geef een reactie

Required

Required

Optional


drie × 2 =

Bijdragen aan Moodle

Lijkt het jou wat om met ons mee te bloggen over Moodle? We zoeken enthousiaste bloggers die ons helpen de laatste nieuwtjes en praktijksituaties over Moodle op Moodlefacts te plaatsen. Interesse?

Lees meer hoe je kan bijdragen aan Moodle.


Over Moodlefacts

Moodlefacts wil het gebruik van Moodle in Nederland en België bevorderen met informatie en inspiratie over het meest gebruikte open source LMS ter wereld.

Lees meer over dit initiatief van Avetica.

Avetica, Moodle expert