Skip to content

Schoencadeau van de Sint: Moodle 2.2!!

december 5, 2011Kijk eens wat ik in mijn schoen heb gevonden? Moodle 2.2!!!

Hoe weet Sinterklaas dat toch?

 

 

 

 

Over de auteur

Arnout Vree werkt sinds 2004 met Moodle en heeft zijn roots in het onderwijs. Hij is mede-oprichter en directeur van Avetica, geeft regelmatig trainingen en presentaties over Moodle en is voorzitter van de Ned-Moove. Arnout schrijft over de mogelijkheden van Moodle en ontwikkelingen op het gebied van ICT en leren. Soms met een kritische blik, maar altijd met de bedoeling dat online leren nog beter en leuk kan met het krachtige leerplatform Moodle. Volg hem op twitter via @ArnoutVree of op Google Plus.

Reacties

 1. Kees Koopman december 12, 2011

  Wil ik ook!
  Mijn schoenen staan al klaar :-)!

  Kees.

 2. Sebastian Berm december 12, 2011

  Kees: Weet je dat zeker? – We zijn inmiddels voor een project bezig met ontwikkeling op basis van Moodle 2.2, ben er nog niet echt over te spreken. Iets teveel bugs nog…
  Ik wacht nog wel even op 2.2.1 ;-)

 3. Kees Koopman december 12, 2011

  De ontwikkelingen klonken zeer hoopvol. Ik dacht: als Moodlefacts het aankondigt, dan zit het wel snor :-). Nee, op bugs zit ik niet echt te wachten. Deze weken doe ik nog even rustig aan, komend kalenderjaar heb ik meer tijd gekregen voor de invoering van Moodle op school, dus per begin januari gaan we full speed aan de gang.
  Wacht nog maar ff met 2.2, op naar 2.2.1 :-)
  Kees.

Geef een reactie

Required

Required

Optional


2 − = een

Bijdragen aan Moodle

Lijkt het jou wat om met ons mee te bloggen over Moodle? We zoeken enthousiaste bloggers die ons helpen de laatste nieuwtjes en praktijksituaties over Moodle op Moodlefacts te plaatsen. Interesse?

Lees meer hoe je kan bijdragen aan Moodle.


Over Moodlefacts

Moodlefacts wil het gebruik van Moodle in Nederland en België bevorderen met informatie en inspiratie over het meest gebruikte open source LMS ter wereld.

Lees meer over dit initiatief van Avetica.

Avetica, Moodle expert