Blog

Nieuw: beoordelingsrubrieken in Moodle 2.2

22 november 2011

Tot nu toe kon je aan een opdracht één cijfer geven. In Moodle 2.2 worden de rubrieken geïntroduceerd voor het beoordelen. Daarmee heb je een extra optie waarmee je aan de hand van criteria op verschillende levels beoordelingen kan geven.

Voorlopig zijn beoordelingsrubrieken alleen nog voor de opdrachten beschikbaar, later volgen ook voor de woordenlijsten en databases.

Zie ook de video die Mary Cooch heeft gemaakt.

Tags

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


een + = 4

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>