Blog

Overzicht gebruik open source LMS-en in Amerikaans basisonderwijs

6 september 2011

Wilfred Rubens heeft geblogd over een Amerikaans artikel ‘A Guide to K-12 Open Source LMS Options‘ over het gebruik van open sources LMS-en in het basisonderwijs. Het artikel bevat alleen een aantal beschrijvingen van Moodle, Sakai en de onbekendere ELO’s Canvas, OLAT, ATutor en Google’s CloudCourse.

In Nederland is het gebruik van de ELO’s/LMS-en in het primaire onderwijs nog laag. Hier en daar wordt Moodle gebruikt. Zie ook ons artikel van juni 2010.

Tags

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>