Skip to content

Up-to-date met de Moodle Summerschool

juli 14, 2011De tijd rond de zomervakantie is voor velen het moment om je eens flink te verdiepen in zaken waar je doorgaans vrijwel geen tijd voor wordt gegund. Daarom heeft de Moodle Partner in Nederland de ‘Moodle Summerschool‘ weer geopend om in een halve dag weer helemaal up-to-date te zijn in Moodle. Je hebt de keuze uit een training Moodle Basis en een training voor gevorderden.

Nu maar hopen dat meer Moodelaars een training nodig hebben, want bij vier deelnemers gaat de training door. Bekijk de site voor meer informatie over inhoud, data en kosten.

 

Over de auteur

Arnout Vree werkt sinds 2004 met Moodle en heeft zijn roots in het onderwijs. Hij is mede-oprichter en directeur van Avetica, geeft regelmatig trainingen en presentaties over Moodle en is voorzitter van de Ned-Moove. Arnout schrijft over de mogelijkheden van Moodle en ontwikkelingen op het gebied van ICT en leren. Soms met een kritische blik, maar altijd met de bedoeling dat online leren nog beter en leuk kan met het krachtige leerplatform Moodle. Volg hem op twitter via @ArnoutVree of op Google Plus.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Geef een reactie

Required

Required

Optional


twee − 1 =

Bijdragen aan Moodle

Lijkt het jou wat om met ons mee te bloggen over Moodle? We zoeken enthousiaste bloggers die ons helpen de laatste nieuwtjes en praktijksituaties over Moodle op Moodlefacts te plaatsen. Interesse?

Lees meer hoe je kan bijdragen aan Moodle.


Over Moodlefacts

Moodlefacts wil het gebruik van Moodle in Nederland en België bevorderen met informatie en inspiratie over het meest gebruikte open source LMS ter wereld.

Lees meer over dit initiatief van Avetica.

Avetica, Moodle expert